Чоловік дорікнув дружині за те, що вдома немає нічого їсти і пішов. А потім Олені зателефонувала ще й свекруха. Але ж вона весь день була з малюком.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Вадим заглянув у порожній холодильник, потім з досадою звернувся до Олени. – Що ми їстимемо сьогодні? Що ти робила цілий день? Знову цілий день перед телевізором лежала? – він лаяв дружину, натякаючи на те, що вона стала лінивою після того, як стала матір’ю. Олена вже з мокрими очима пояснила, що їхній син Андрійко плаче без зупинки, і це сильно на неї тисне. Вона попросила Вадима доглянути дитину, поки вона зварить картоплю.

 

Advertisements        

Вадим застогнав при думці про те, що йому знову доведеться їсти картоплю, і сердито вийшов із квартири. Незабаром після цього Олені зателефонувала свекруха і докорила її за те, що вона не приготувала для Вадима нормальну їжу. Пізніше ввечері зателефонувала й рідна мати Олени. Вона відчула, що щось не так, і запропонувала приїхати та допомогти, але Олена запевнила її, що все гаразд.

 

Наступного дня Вадим повернувся і знову залишився незадоволеним їжею, яку приготувала Олена. Їхня розмова знову стала напруженою, бо Олена не впізнавала чоловіка, за якого вийшла заміж. Вона спробувала пояснити йому, що вони обоє мають обов’язки, і що багато що змінилося з народженням сина. Несподівано з’явилися батьки Олени. Вони відчули, що щось не так, і приїхали, щоб забрати її та Андрійка додому. Минув час, і Олена розлучилася з Вадимом, бо не бачила жодних позитивних змін у його поведінці.

 

Тим часом Вадим знову одружився і завів ще дітей, але кожен шлюб закінчувався однаково – погано через його егоїстичну поведінку. Олена зблизилась із колишніми дружинами Вадима. Вони підтримували один одного і стежили за тим, щоб їхні діти знали, що вони зведені брати та сестри. Мати Вадима не раз намагалася налагодити стосунки з Оленою та дітьми, але була зустрінута з холодком з її боку. Життя Олени значно покращало без Вадима. Вона зберегла близькі стосунки з іншими колишніми дружинами колишнього чоловіка, а їхні діти виросли та зберегли теплі стосунки один з одним.

Advertisements