Іван побачив Федора, як той йде з його будинку, і не давши дружині пояснити нічого, просто взяв і вигнав її. Але доля цього не залишила просто так.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Два роки тому Іван повернувся на малу батьківщину разом із молодою дружиною Катею. В обох були невдалі перші шлюби. Іван у сорок два роки одружився зі своєю колегою Катьою, яка була молодша за нього на чотирнадцять років.

Перший шлюб Каті з Борюсиком, привабливим, але безробітним чоловіком, тривав лише півроку.

Advertisements        

Одного разу, після того, як Катя попросила його допомогти з домашніми справами, Борюсик заявив, що його місія на Землі – ублажувати жінок, а не виконувати мирські завдання. Він пішов від Каті та переїхав до матері.

Після Борюсика Катя почала розглядати як наречених старших чоловіків, досвідченіших, що й призвело її до Івана.

Вони разом працювали на складі та почали зустрічатися після того, як Іван запросив її на побачення. Іван мріяв повернутись у своє село, а Каті сподобалася ідея жити там.

 

 

По приїзді сільські баби говорили про Катю, звинувачуючи її в тому, що вона зруйнувала родину Івана.

Пара, однак, зосередилася на ремонті будинку та догляді за садом. Катя влаштувалася продавщицею, а Іван – водієм.

Краса та чарівність Каті привертали увагу місцевих чоловіків, викликаючи в Івана ревнощі.

Продовжували розповсюджуватись місцеві плітки про те, що Катя зра джувала чоловіка, доки Іван був на роботі. Це призвело до того, що Іван став усе більш підозрілим, часто розпитуючи Катю та влаштовуючи їй перевірки вдома та на роботі.

Одного разу до Каті почав чіплятися чоловік на ім’я Федір, відомий своїм інтересом до жінок. Він виявив, що Івана не буде у місті по роботі, і вирішив діяти.

Федір щодня з’являвся на порозі будинку Каті, і одного разу, як Іван повернувся додому, він побачив Федора, що йшов з його будинку.

Іван одразу вигнав і Катю зі свого будинку, не давши їй пояснювати все.

Спустошена Катя переїхала до доброї сусідки Ганни, яка вислухала її історію і підтримала.

У результаті Катя вирішила повернутися до міста і влаштувалась на колишнє місце роботи.

 

Через два роки Катя зустріла Андрія, який без пам’яті закохався в неї. Він запропонував їй роботу у своєму кафе, а потім і вийти за нього заміж запропонував!

Катя, нарешті, здобула щастя після всіх перипетій у своєму житті.

Advertisements