У самий розпал весілля Олена втра тила з поля зору свого нареченого і стала його шукати. А знайшла вона його не за найприємніших обставин.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Олена почувала себе найщасливішою, адже цього дня вона виходить заміж за kохану людину. Вона так давно мріяла про цей день, так часто його уявляла! З Вадимом вони зустрічалися вже два роки, дівчина була впевнена, що добре його знає. Коли він зробив їй пропозицію, вона, не роздумуючи, погодилася. І почалися бурхливі приготування до весілля. Все було як у казці!

 

Advertisements        

Ресторан був обраний саме той, який вона хотіла. Було запрошено родичів, друзів, колег по роботі. У розпал свята, коли більшість гостей уже сп’яніли та втомилися від танців, Олена втратила з поля зору свого нареченого. Вона почала його шукати. Коли вона вийшла із зали, їй зустрівся друг Вадима. -Ти Вадима не бачив? – запитала вона у нього. -Ні, – чомусь Олег розгубився.

 

Це схвилю вало дівчину. -Йди до зали, застудишся! Я сам його знайду. -Не треба! Олена пішла до туалету, в одній із кабінок знайшла свого нареченого, котрий пристрасно цілувався з її подругою. Олена була вражена і розчавлена, вона втекла зі свого весілля. Після цього вона не зустрічала Вадима. Незабаром він одружився з тією подругою. Вона досі не розуміє логіку його поведінки.

Advertisements