На своєму 30-річчі, прямо за столом Ніна заявила, що знає вже всю правду, взяла свою валізу і пішла грюкнувши двері. Ось що вона дізналася.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Ніна мала ювілей, їй виповнилося 30 років. На своє свято вона одягла ту саму ненависну її мамою рожеву коротку сукню, так ще й зелені підбори, які так дратували її тітку. -Тепер мені нарешті 30, я звільнюся від вас всіх!!! – кричала Ніна за столом. Матері стало со ромно за її поведінку. Вона підхопилася з-за столу, взяла Ніну під руку і вивела в коридор. Хоч вони й намагалися говорити тихо, щоб не злякати гостей, але всі чули, як вони сваряться. -Ти мене ганьбиш… Перестань так поводитися. -Не хвилю йся, матусю.

 

Advertisements        

Всі наші родичі розуміють, що ти виростила для себе таку слухняну доньку, яку можна використовувати та дурити. -Про що ти говориш?! -А я все знаю , і про квартиру знаю. Так що більше не смію вам муляти очі. Я йду. Ніна взяла вже приготовану валізу і вийшла з дому. Гості, розгублені, так і залишилися сидіти за столом та плескати очима. Коли Ніні виповнилося 18 років її заслали у буквальному значенні слова до бабусі. Бабуся була лежача, за нею був потрібен постійний догляд.

 

Молода дівчина замість того, щоб навчатися на улюблену професію і жити на втіху, була змушена сидіти з бабусею. Хоча в Ніни величезна родина, її старший брат міг сnлатити для бабусі доглядальницю. Але ніхто доnомагати не збирався. Натомість Ніні пообіцяли, що квартира бабусі дістанеться їй. Але нещодавно Ніна забиралася у старих паперах у шафі та виявила цікаві документи. Серед них був заповіт, за яким квартира діставалася її братові, а не їй. Ніна вирішила, що більше не дасть керувати та обманювати себе. Зібрала свої речі та пішла, тепер почне нове незалежне життя.

Advertisements