Начальник став звертати особливу увагу Тані, і дівчина думала, що намічається кар’єрне зростання. Але в один день начальник став натякати на інше.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Коли глава фірми став викликати Таню і давати їй серйозні завдання, радості Тані не було меж. Вона довго і наполегливо намагалася просунутися по кар’єрних сходах, багато працювала і ось воно. Її помітили. А в один прекрасний день начальник навіть натякнув, що, можливо, призначить Таню своїм заступником. Глава фірми був людиною сімейним. Подейкували, що він той ще бабій, але Тані приводів для подібних висновків він не давав. Вів він себе завжди дуже коректно і говорили вони виключно про роботу. Але з деяких пір, начальник став дозволяти собі якісь туманні натяки(K/KQ), на які Таня не знала, як реагувати.

 

Advertisements        

Іноді вона жар тувала, іноді просто відмовчувалася, але на душі в нєї ставало все важче й важче. З одного боку, така поведінка начальника її сильно напружувала. Простіше було б, напевно, просто запитати, що він, власне, має на увазі, кажучи ту чи іншу незрозумілу двозначність. Але щось її утримувало від такого кроку. Адже якщо начальник висловиться більш виразно, тут вже й пожар тувати не вийде. Як продовжувати працювати з ним після цього? А йти Тані ой як не хотілося. Чимало сил і часу було витрачено нею на цю фірму. Не може вона почати все з нуля. Але і kоханкою ставати Таня не збиралася. Довелося порадитися з подругами. – Раніше ти була рядовий співробітницею, ось він і не дозволяв собі фривольностей. А тепер ти особа, наближена до імператора.

 

І дуже може бути, що це просто його манера так спілкуватися з ближнім колом, – авторитетно заявила Анфіса. – Це неприємно, між іншим. – Не слухай її, Таня! Зиночка ж, не від фривольних жар тів заваrітніла, напевно, це його робота, – Ритка обожнювала пліткувати, у неї аж очі загорілися. ь – Ти з цієї Зіною адже не спілкувалася і точно знати не можеш. – Свічку я не тримала, як говоритися, але люди даремно говорити не стануть. – Ой не сміши мене! А скільки було правди в тому, що плели про мене? – Але ти ж кажеш, що він себе якось підозріло веде, не я! – Це так. Ось я і не знаю, плюнути на кар’єру, грюкнути дверима і піти або продовжувати робити вигляд, що все в порядку. – Думаю грюкати дверима не потрібно в будь-якому виnадку, – знову вступила Анфіса. – Не йди на kонфлікт, він же тобі кар’єру може добряче попсувати. Але робити вигляд, що нічого не відбувається, довго не вийде. Йому краще в його манері дати зрозуміти, що інтиму у вас не буде. А якщо підвищення твоє після цього накриється, то й піти можна будь спокійно.

Advertisements