Ми з батьком робили ремонт у квартирі, яку подарували нам батьки дружини. Але, знайшовши один документ, я моментально зупинив усе.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На нашому весіллі батьки моєї дружини подарували нам квартиру. Вони вручили нам ключі у присутності всіх гостей, вказавши, що роблять внесок у наше майбутнє та очікують, що мої батьки займуться ремонтом. Я був приємно вражений, адже навіть не здогадувався про такий подарунок. Мій батько, будівельник за фахом, і ми одразу ж приступили до ремонту, поки ми жили з батьками моєї дружини.

 

Advertisements        

Якось, коли я шукав свій паспорт серед наших документів, то помітив щось дивне. У документах на квартиру зазначалося, що законним власником є моя теща. Я був приголомшений, мені було важко у це повірити. Я зателефонував батькові і попросила його зупинити ремонт, доки я не розберуся в ситуації. Увечері я зустрівся зі своєю тещею і вимагала пояснень. Вона захищаючись запитала, а хто ще має бути власником, і додала, що це був запобіжний захід, щоб уникнути поділу майна у разі розлучення.

 

Я був вражений. Ми тільки одружилися, а вони вже розглядали можливість поділу майна. Моя дружина Валентина зізналася, що знала про цю домовленість. Відчуваючи себе зрадженим, я зібрав речі і повернувся до будинку батьків, злий і розчарований у тому, що відбувається. Я відчуваю себе ошуканим найближчою мені людиною і не знаю, що робити далі.

Advertisements