Іра терпіла родичів чоловіка у своєму домі доти, доки одного разу не знепритомніла від втоми. Із цього моменту все змінилося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Колись давно Ірина опинилася у складній ситуації. Її чоловік, Олег, вирішив запросити свою сестру та племінників до себе на тиждень. Для нього це здавалося маленьким ласкою сім’ї, але для Іри це було початком тривалого стресу. Вона стримувала сльози, сподіваючись, що Олег помітить її розлад. Але він, прийнявши її мовчання за згоду, пішов у вітальню і ввімкнув телевізор, залишивши Іру одну справлятися зі своїми емоціями. Оскільки Іра була вагітна і їй було важко, вони скоротили кількість гостей і Іра навіть відмовила власним батькам у візиті.

 

Advertisements        

А ось відмовити родині Олега виявилося складніше. Іра обговорила свою ситуацію із подругами. Вони поспівчували їй і запропонували розподілити обов’язки та тонко натякнути на те, що гості мають робити хоч би внески на продукти. Вона спробувала, попросивши гостей купувати овочі, коли вони виходять із дому, але її спроби були проігноровані. Ситуація погіршилася, коли несподівано приїхала Олегова мама з його сестрою. Сестра Віка була особливо вимогливою, наказувала Ірі все, що можна.

 

Іра трималася, незважаючи на додатковий стрес, пов’язаний із необхідністю постійно готувати та прибирати для всіх, а вагітність все більше ускладнювала ситуацію. Ситуація посилилася, коли чоловік Вікі та батько Олега оголосили про свій швидкий приїзд, перетворивши тижневий візит на місячний. Якось Іра відчула нездужання і знепритомніла. Коли вона прийшла до тями, її трусила за плече Віка, вимагаючи обід. Їхній діалог перервав Олег, який все бачив і чув. Він відвіз Іру до лікарні на обстеження, запевнивши, що їхні гості впораються вдома самі. Коли вони повернулися, будинок був напрочуд порожній. Усі гості поїхали. За словами Олега, вони знайшли собі інше житло: він дав їм зрозуміти, що вони більше не збираються приймати нікого у своєму будинку.

Advertisements