Микола жив щасливо зі своєю дружиною та двома дітьми, поки тітка не показала йому давній документ, де говорилося, що він не зможе мати дітей.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Микола часто відвідував свою тітку в селі, оскільки вона була єдиним членом сім’ї, що залишився там. Його батьки пішли на той світ, інші родичі роз’їхалися. Тітка Галина тепло зустріла його, коли він прийшов до неї додому. Набравшись сміливості, Галина показала Миколі старий документ, що вона знайшла нещодавно. Це був медичний висновок, у якому говорилося, що через хворобу, перенесену у семирічному віці, Микола не зможе мати дітей. Це одкровення сильно стурбувало Миколу, бо він мав двох дітей від дружини Марії.

 

Advertisements        

Відносини Миколи із родичами були складними. Його мати померла, коли він був ще маленьким, а батько незабаром одружився знову. Микола зблизився зі своєю тіткою, яка по суті стала його матір’ю. Подорослішавши, він переїхав до міста, знайшов роботу водія і зрештою відкрив свою власну компанію з вантажних перевезень. Незабаром він зустрів Марію. Перед тим, як вони одружилися, Марія сказала йому, що вагітна від нього. За кілька років у них народилася друга дитина. Тепер, зіткнувшись із медичним висновком, Микола не міг не засумніватися у батьківстві своїх дітей. Він вирушив до столиці на медичне обстеження, що підтвердило висновки попереднього висновку. Повернувшись додому, він спокійно обговорив ситуацію з Марією.

 

Жінка зі сльозами на очах зізналася, що батьком їхньої першої дитини міг бути колишній однокласник; друга дитина, швидше за все, теж народилася в результаті швидкоплинного роману з тим самим чоловіком. Розчулений її зрадою, Микола покинув Марію та їхніх дітей. Він з головою пішов у роботу, переїхавши до тітки до села. Діти приїхали до нього, благаючи його повернутися до матері. ”Дочка” також повідомила, що вона вагітна і що він незабаром стане дідусем. Діти Миколи весь вечір переконували його помиритися з Марією, стверджуючи, що після стількох років спільного життя вони не повинні дозволити такому одкровенню зруйнувати їхню родину. Зрештою, Микола погодився, вирішивши зосередитися на щасті, яке він випробував як батько та чоловік, а не зациклюватись на болючій правді про батьківство своїх дітей.

Advertisements