Олена втомилася від докорів свого чоловіка і вирішила повністю змінити своє життя. І за кілька місяців у її житті відбулося диво.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Олена, 30-річна жінка, видихнула, закінчивши прасувати білизну пізно ввечері. Вона була виснажена, але їй ще потрібно було зварити суп на вечерю чоловікові. У житті в неї були 11-річний син, чоловік та однокімнатна квартира, взята в іпотеку. Чоловік не допомагав їй у господарстві, стверджуючи, що це жіночі обов’язки. Не допомагав він і з “чоловічими”, тому що у нього була робота, а у вільний час він любив грати в комп’ютерні ігри. І Олена, і її чоловік працювали на одній фабриці, отримуючи однакову зарплатню.

 

Advertisements        

Під час приготування чоловік поскаржився на шум, який вона видавала, тому що йому потрібно було виспатися для зміни. Вона нагадала йому, що їй теж треба працювати, але він проігнорував її спроби відпочити, припустивши, що вона просто сидить без діла весь день. Наступного дня на роботі Олена почувала себе пригніченою після сварки з чоловіком. Її колега, Марія, помітила це та запропонувала допомогти їй придбати абонемент у фітнес-центр зі знижкою. Олена вагалася, але зрештою погодилася, а Марія пообіцяла приєднатися до неї. У понеділок обидві жінки вирушили на перше заняття з фітнесу. Марія переконувала Олену не опускати голову та не соромитися своєї постаті. Згодом Олена стала більше цінувати себе і навчилася протистояти чоловікові та синові, коли вони погано з нею поводилися.

 

Вона знайшла хорошу роботу з частковою зайнятістю, яка добре оплачувалася, і після шести місяців постійних тренувань підтягнула фігуру і здобула впевненість у собі. І ось вона вирішила розлучитися з чоловіком, який, на її думку, стримував її розвиток. Вона подала заяву на розлучення без його відома і того ж дня ввечері розповіла йому про свої плани. Вони посварилися, але за місяць розійшлися остаточно. Колишній чоловік переїхав до свого брата, а Олена залишилася жити у квартирі з їхнім сином, швидко виплативши іпотеку. Син поступово змінив своє ставлення до неї і навіть почав допомагати по дому. Через півроку Олена пішла з фабрики на більш престижну та високооплачувану посаду. Там вона зустріла чоловіка, з яким у неї вже почалися стосунки.

Advertisements