Протягом 18 років чоловік просто любив мене, а свекруха завжди виявляла свою заздрість із цього приводу. Але в одну мить все змінилося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з моїм чоловіком Мироном були одружені 18 років і мали двох дітей. Ми глибоко полюбили одне одного і створили сім’ю на основі цього кохання. Мирон був настільки відданий мені, що не міг винести розлуки зі мною навіть на день. Він дзвонив мені, коли я йшла до подруги всього на годину, і слізно питав, коли повернуся.

 

Advertisements        

Це тривало протягом десяти років. Моя свекруха так і не прийняла мене як невістку, хоча ніколи не говорила мені про це в обличчя. Вона жартувала, що я зачарувала Мирона, і одного разу озвучила це під час сімейних зборів. Вона питала про мене в зневажливій манері. Наприклад, кажучи “як вона?” замість того, щоб зателефонувати мені або назвати мене на ім’я. Але я не дуже турбувалася з цього приводу, бо я мала люблячого чоловіка. Однак вісім років тому все змінилося . Мирон віддалився і почав погіршувати наші стосунки, навіть у розмовах із матір’ю. Я не знала, чим викликана ця зміна, і щоразу, коли питала його про це, він мовчав. Він став чужим і відмовлявся спілкуватися зі мною.

 

Я намагалася змінити ситуацію, але Мирон не реагував. Його хвилювала тільки робота, і він залишив мене піклуватися про домашнє господарство та наших дітей. Коли я торкнулася теми розлучення, він звинуватив мене в тому, що саме я причина наших проблем. Він навіть запропонував завести ще одну дитину, що, як він сподівався, могло б зблизити нас. Я більше не могла цього виносити. Навіть чуючи голос свекрухи, я лютувала. Мирон почав виходити в іншу кімнату, коли розмовляв з нею по телефону, але я все одно чула, як вона чекає нашого розлучення на іншому кінці лінії.

Advertisements