Біля входу у ресторан до мене підійшла маленька дівчинка та попросила їжі. Я гадки не мала, що ця зустріч змінить наше життя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Того вечора я прийшла додому зовсім знесилена і вирішила купити в ресторані дорогою вечерю для себе та свого чоловіка Петра. Біля входу до нашого улюбленого закладу до мене підійшла якась дівчинка та попросила їжі. Я замовила кілька страв з дитячого меню, і ми почали розмовляти. Дівчинка, Аліна, розповіла мені, що їй 8 років і вона дбає про свою трирічну сестру, оскільки їхня мати померла 2 роки тому через надмірне вживання заборонених препаратів.

 

Advertisements        

Я була вражена цією історією і вирішила відвідати їхній будинок. Ми довго йшли і нарешті дійшли до старого багатоквартирного будинку на околиці міста. Аліна провела мене в їхню квартиру, в якій панував страшний безлад. У будинку жив також дідусь дівчаток, але він був дуже хворий і не міг піклуватися про них. Я запропонувала старому забрати дівчат до себе і подбати про них.

 

Спочатку дідусь вагався, але мені вдалося його переконати. Наступного дня я забралася в дідусеві хаті, а мій чоловік зайнявся дівчатками. Ми обоє закохалися в них і вирішили, що вони стануть частиною нашої родини. Пізніше ми домовилися з дідусем, що я візьму опікунство над дівчатами, а його віддамо до доброго будинку для літніх людей. Зараз Аліна ходить до школи, а Таня, молодша, до дитячого садка, і ми всі дуже щасливі. Я зрозуміла, що доля приготувала для нас саме такий шлях, і ми були вдячні за таке благословення.

Advertisements