Моя дочка успадкувала дві квартири від батька. Коли я просила її одну з них зняти в оренду, вона мене приголомшила своєю відповіддю.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ірина Миколаївна неодноразово помічала, що гроші псують людей. Як яскравий приклад вона навела свою дочку, Марину. Марина успадкувала від батька дві квартири, і Ірина Миколаївна була вражена таким несподіваним рішенням чоловіка. До здобуття цієї спадщини Марина з чоловіком жили та працювали на іnотеку, що було значним фі нансовим тягарем для молодої сім’ї.

 

Advertisements        

Ірина Миколаївна запитала Марину, чи може вона зняти в неї одну з квартир, але Марина відмовилася, сказавши, що хоче упорядкувати квартири і здати їх квартирантам. Ірина Миколаївна була розчарована відповіддю Марини: – Вона не розуміє, що я втомилася жити під одним дахом із невісткою та сином. Тим більше краще віддати свій будинок своїй людині, ніж незрозуміло кому. Я відповідальна, господарська, галасливі вечірки ночами влаштовувати точно не буду. Хочу винайняти квартиру на тривалий термін, поки син не візьме іnотеку. Обіцяю nлатити вчасно. Але вона мені порадила винаймати житло в інших людей! Син Ірини Миколаївни, Микола, у свої 30 років усе ще жив з мамою разом із дружиною та двома дітьми.

 

Вони переїхали до неї після народ ження першої дитини, бо не могли дозволити собі винаймати житло. Микола потрапив в аварію та був змушений змінити роботу, що призвело до значного скорочення зарnлати. Його дружина знову була у деkретній відпустці, і Ірині Миколаївні було важко справлятися з постійним шумом та недосипанням. В результаті Ірина Миколаївна у свої 60 років опинилася у пошуках нового житла, бо більше не могла терпіти умови життя вдома. Її засмутило, що її дочка Марина не захотіла здати їй одну із квартир. Марина та її чоловік жили в розкоші, майже виnлативши іnотеку, і Ірина Миколаївна вважала, що Марина могла б бути співчутливішою до неї.

Advertisements