У мого брата настільки жа хлива дружина, що словами не передати. Те, що вона витворяла у нас вдома, переходило всі межі.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Минулого року мій брат одружився з Ганною і переїхав до нас у наш великий двоповерховий будинок. Спочатку вона здавалася чудовою домогосподаркою, завжди прибирала і готувала для всієї родини. Однак згодом поведінка Ані почала змінюватися. Вона стала галасливою, злою і почала зганяти своє невдоволення на мені.

 

Advertisements        

Коли я готувалася до випускних іспитів, Аня постійно скаржилася на те, що я не допомагаю по дому. Незважаючи на те, що я намагалася допомагати, коли могла, вона продовжувала критикувати мене за кожну дрібницю. Я сподівалася, що вони скоро з’їдуть, але Аня завагітніла, і я зрозуміла, що вони залишаться ще на якийсь час. Поведінка Ані під час вагітності тільки погіршилася : вона стала лінивішою і вимогливішою з усіх питань. Вона чекала, що я буду бігти і купувати їй їжу в будь-який час доби, і завжди вичитувала мене, якщо я не виправдовувала її очікувань.

 

Якось увечері моїй мамі нарешті набридла поведінка Ані, і вона заговорила з нею про це. Аня розлютилася і навіть звинуватила нас у тому, що ми виганяємо її з дому. Незабаром після цього вони переїхали на орендовану квартиру. Мені дуже шкода свого брата, оскільки він опинився з людиною, яка створила багато проблем для нашої родини. Тим не менш, я не шкодую, що встала на захист себе і своєї матері проти грубої і правомочної поведінки Ані.

Advertisements