Вагітна дружина вимагала від чоловіка щовечора пересувати меблі. На щастя, сусідка знайшли чудовий спосіб вгамувати її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Історія мого життя була просто неймовірною. І як у багатьох випадках, головним героєм була вагітна жінка. Всі ми знаємо, що на дев’ятому місяці майбутня мати може бажати будь-чого, навіть якщо ці бажання здаються іншим безглуздими чи абсурдними. Одна моя знайома вагітна дівчина, Вікторія, пізно ввечері захотіла полуниці у шоколаді, а інша хотіла оселедця із солоними помідорами.

 

Advertisements        

Але жінка сьогоднішньої історії просила свого чоловіка щовечора перед сном пересувати шафу та дзеркала. Чоловік виконував її прохання щовечора, бажаючи догодити їй. Сусіди не могли зрозуміти, чому потрібно щодня перетягувати речі з одного кута до іншого. Одна сусідка, втративши терпіння, пішла спитати і дізнатися, в чому річ. На порозі квартири вона побачила розпатланого чоловіка з блакитними очима та в пом’ятому одязі.

 

Вона спитала, чому вони майже всю ніч рухають меблі, заважаючи спати іншим мешканцям будинку. Чоловік, протираючи очі, відповів голосом, сповненим жалю: -У моєї вагітної дружини проблеми зі сном, а звук речей, що пересуваються, полегшує їй засинання. Я хочу допомогти їй з вагітністю. Сусідка запропонувала записати ці звуки на диктоф

Advertisements