40-річна Марія здригнулася, коли чоловік попросив наро дити йому сина. Але вона ще не знала ким буде їхній майбутній син!

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Степан і Марія покохали один одного ще в студентські роки і незабаром побралися. Степан з першого погляду зрозумів, що хоче від Марії сина. Вони одружені вже 20 років. Марія народила йому трьох дочок, яких він любив, але все одно мріяв про сина. На 40-річчя Марії Степан промовив проникливий тост, який розчулив всіх гостей до сліз.

 

Advertisements        

Після цього він запросив Марію на танець і шепнув на вухо прохання народити йому сина , якого назвуть Петром на честь його діда. Марія спочатку подумала, що він збожеволів і що в її віці це неможливо, тим більше, що їхня старша дочка скоро народить онука. Однак Марія не могла перестати думати про прохання Степана і зрештою погодилася.

 

Вона підійшла до Степана за сніданком і сказала, що намагатиметься подарувати йому сина, навіть якщо вони будуть на пенсії. Петро Степанович, їхній син, виріс і став найкращим хірургом країни, рятуючи життя найважчих пацієнтів. На його 40-річчя зібралося багато гостей, зокрема й батьки, яким

Advertisements