Підслухавши розмову своєї прибиральниці телефоном, Надя хотіла миттєво звільнити її, але слова матері змусили її передумати.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Надя, 35-річна жінка, якось підслухала розмову своєї хатньої робітниці Валентини телефоном, стоячи в коридорі біля своєї квартири. Надя поверталася додому з роботи, коли вирішила піднятися сходами замість ліфта, і саме тоді вона почула цю розмову. Вона була приголомшена: Валентина лаяла її та її родину за відсутність чистоти та гігієни в будинку.

 

Advertisements        

Надя завжди вважала, що у них чудові стосунки, і навіть рекомендувала Валентину своїй матері. Однак, почувши цю розмову, Надя не знала, що робити. Вона зателефонувала матері, щоб обговорити ситуацію, і та порадила їй не звільняти Валентину, бо важко буде знайти таку ж надійну і чесну людину. Мама також сказала, що всі домробітниці зазвичай мають негативну думку про своїх роботодавців, і буде важко знайти когось, хто не пліткуватиме. Надя розривалася між звільненням Валентини і тим, щоби якось забути почуте…

 

Зрештою, Надя вирішила залишити Валентину. Вона не могла заперечувати, що Валентина була чудовою прибиральницею, і що важко було б знайти таку ж надійну та чесну жінку їй на заміну. Вона вже розуміла, що всі домробітниці негативно відгукуються про господарів квартир, і не хотіла розпочинати процес пошуку нової. Проте з того часу Надя була обережнішою у спілкуванні з Валентиною і намагалася тримати своє особисте життя окремо від їхніх робочих відносин.

Advertisements