Після 10 років пекла я вирішила взяти дітей і втекти від чоловіка. І тут свекруха зробила для нас все можливе.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Будучи молодою та наївною жінкою, я закохалася у свого гарного сусіда Мирона. Ми швидко одружилися – всього через півроку знайомства . Тоді я ще не знала, яку серйозну помилку роблю. У Мирона були проблеми з алкоголем, які я спочатку пояснювала собі впливом його друзів. Проте минуло зовсім небагато часу, перш ніж він напився вдома і вперше в житті вдарив мене.

 

Advertisements        

Незважаючи на мою вагітність , побої та приниження тривали протягом 10 років. Мені не було куди тікати, і навіть коли я йшла до матері, він знаходив мене і змушував повернутися додому. Зрештою, я зрозуміла, що повинна розраховувати тільки на себе – і подала на розлучення . Моя свекруха була в сум’ятті і намагалася переконати мене не йти, але я була сповнена рішучості захистити своїх дітей. Мирон пішов із життя через алкоголізм, а свекруха померла через місяць після цього.

 

Однак я була приголомшена, коли дізналася, що свекруха залишила мені свій дім. Це дозволило мені та моїм дітям розпочати нове життя. Можливо, це прозвучить дивно, але я закохалася в другого чоловіка свекрухи, який часто допомагав мені по господарству. Незважаючи на мої сумніви щодо засудження з боку оточуючих, ми одружилися і розпочали нове життя разом у його селі. Зараз я щаслива у шлюбі, мій чоловік любить моїх дітей та багато працює для нашої родини.

Advertisements