Стук у двері розбудив мене, на порозі я побачила молоду жінку з дитиною на руках. Виявилося, що ця жінка – дружина мого чоловіка

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оксану Георгіївну ніхто не підтримував через те, що вона зв’язалася з молодим чоловіком набагато молодшим за неї. Діти, онуки, сусіди і навіть найкраща подруга казали, що молодий хлопець обведе її довкола пальця. У свої 55 років Оксана виглядала просто чудово. Вона була власницею магазинів одягу та мала гроші. Процедури в не найдешевших салонах краси зробили свою справу! Вона виглядала на 45, а її обранцеві було лише 25! Спершу вони просто зустрічалися, а згодом стали жити в неї.

 

Advertisements        

Оксана давно розлучилася з чоловіком; вони разом відкрили бізнес, яким тепер володіла вона сама. Одного разу чоловік почав потроху виводити гроші з прибутку, і Оксана дізналася, що він має коханку. Оксана не стала довго думати та виставила його за двері, продовживши бізнес сама. Минуло два роки, а Оксана так і не розчарувалася у своєму обранці, одягала його і навіть зареєструвала на нього одну з двох своїх машин, якою він їздив містом і селом до родичів.

 

Але останнім часом Святослав став дедалі частіше відвідувати своїх родичів, і Оксана через численні справи перестала ходити з ним на побачення. Минув ще рік, і одного разу Оксана ослабла і не встала з ліжка, а чоловік, поцілувавши її на прощання, подався на роботу. Коли її розбудив частий стукіт у двері, вона побачила молоду жінку з дитиною на руках. Виявилось, що ця жінка – дружина Святослава і що вони разом уже два роки. Оксана була вражена і не могла повірити, що він приховав це від неї. Жінка благала її не шукати Святослава і показала, що вони мають дитину, і що вона знову вагітна. Коли жінка пішла, Оксана зрозуміла, що всі речі Святослава зникли, а також гроші у її скриньці. Вона гірко заплакала, оплакуючи своє недовге жіноче щастя, надію та віру. Вона ні про що не шкодувала, але й нікому нічого не сказала про те, що сталося.

Advertisements