Коли Тетяна посkаржилася своїй тітці, що втомилася від чоловіка, досвідчена родичка запропонувала “змінити” його.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Тетяні неабияк набрид її чоловік Олексій. Вона поскаржилася на це тітці Олені, сказавши, що не може більше жити з ним. Тітка Олена запропонувала Тетяні написати оголошення про пошук нового будинку для її чоловіка. Проте Тетяна сумнівалася, що хтось візьме його з огляду на те, що він не працює, не допомагає по господарству і не займається сином.

 

Advertisements        

Тоді тітка Олена запропонувала Тетяні трохи змінити свого чоловіка, щоб він став більш “бажаним” для інших жінок. Вона запропонувала Тетяні почати з того, щоб переконати Олексія займатися домашніми справами та проводити більше часу із сином. Тетяна погодилася випробувати цей план… Жінка повернулася додому та втілила свій план у життя. Вона прямо попросила Олексія допомогти по господарству та проводити більше часу з їхнім сином. Вона була здивована, коли Олексій став покірно виконувати всі її прохання!

 

Потім Тетяна знайшла Олексію роботу у сусідській автомайстерні. За кілька тижнів Олексій уже на всю орав, приносив додому хорошу зарплату і навіть купував синові іграшки. Тетяна була здивована, що її план так добре спрацював. За півроку Тетяна знову відвідала тітку Олену і сказала їй, що Олексій готовий до нової дружини. Однак тітка Олена нагадала Тетяні, що, перш ніж шукати нову дружину, потрібно перевірити, чи все гаразд у їхньому особистому житті, що передбачає віддачу з обох сторін. Тетяна перевірила і зрозуміла, що, як і раніше, любить Олексія і що її план змінити його насправді лише покращив їхні стосунки. Тетяна посміхнулася Олексію, коли він спав, і зрозуміла, що більше не хоче його позбуватися.

Advertisements