Ганна Павлівна була здивована, коли після обіду син заявив, що nосварився з дружиною і на кілька днів хоче залишитись у мами.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У Ганни Павлівни по обличчю текли сльози. Для неї це був новий досвід: вона ніколи раніше так не плакала. Сиве пасмо волосся вибилося з-під хустки, тому що зазвичай вона смажила або варила все голими руками. Хоча вона жила одна зі своїм котом Мурчиком, вона мала звичку готувати повноцінну їжу для себе, а не просто їсти бутерброди. Ганна Павлівна мала сина Павла, але він не жив з нею. Він був одружений з Оксаною – високою чорноокою жінкою, яку Ганна Павлівна спочатку була рада бачити як невістку.

 

Advertisements        

Вона думала, що Оксана може стати помічницею вдома, і вони зможуть розмовляти та обговорювати жіночі теми. Однак, все пішло не так, як планувалося. Оксана дбала лише про себе і більшу частину часу проводила в басейні, на манікюрі або у фітнес-центрі . Коли Ганна Павлівна намагалася поговорити з нею про сім’ю, Оксана сердилась і починала сваритися. Їхні стосунки стали настільки поганими, що Павло та Оксана поїхали, щоб взяти іпотеку на невелику квартиру в новому районі міста. Якось Павло несподівано з’явився на порозі її будинку. Ганна Павлівна не видала свого подиву і привітно зустріла його. Вона приготувала борщ, і Павло із задоволенням їв його, постукуючи ложкою по тарілці. Потім він спитав Ганну Павлівну, чи можна йому пожити в неї деякий час, оскільки він пішов від Оксани .

 

Ганна Павлівна відмовилася і порадила йому повернутися та вирішувати свої проблеми разом із дружиною. Ганна Павлівна дуже добре знала, як легко стати залежним від батьків у скрутну хвилину. Вона розповіла Павлу про те, як його батько під час кожної сварки йшов до матері, а потім ночував у друзів. Зрештою, він пішов від неї. Ганна Павлівна не хотіла брати участь у цьому кругообігу і запропонувала Павлу вирішувати свої проблеми з Оксаною безпосередньо, а не бігати до матері. Павло образився і пішов додому, але зрештою помирився з Оксаною і зателефонував Ганні Павлівні, щоб запросити її до себе. Ганна Павлівна зраділа, дізнавшись, що Оксана вагітна – і стала бабусею, коли Оксана народила дівчинку Катю.

Advertisements