Ми були здивовані, коли рано-вранці в наші двері постукав nоліцейський. Коли він сказала, за яким викликом приїхав, ми з чоловіком не могли стримати сміху.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком нещодавно зіграли весілля і досить довго вибирали будинок, поки нарешті не переїхали до квартири, на яку взяли іпотечний кредит. Спочатку в квартирі бував тільки мій чоловік, тому що він стежив за роботою ремонтників. Однак сусіди дивилися на нього якось дивно і постійно питали про його сім’ю, на що він лише усміхався у відповідь.

 

Advertisements        

Коли ми справляли новосілля, то запросили лише сусідів навпроти, бо більше нікого не знали з нашого дому. Єдиними гостями, які прийшли, була пара людей похилого віку на ім’я Валентин і Віолетта. Ми приємно розмовляли, поки Роман не підійшов і не поцілував мене у щоку. Раптом вони згадали, що забули вимкнути вдома праску та чайник і поспішили повернутися до себе. Наступного ранку ми були здивовані стукотом у двері . То був поліцейський, який привітався і одразу попросив пред’явити наше свідоцтво про шлюб.

 

Порившись у коробках, я нарешті знайшла свідоцтво і віддала його. Коли мій чоловік прокинувся і підійшов, офіцер поліції оглянула свідчення, потім подивилася на нас із здивованим виразом обличчя і сказав, що йому подзвонили та повідомили про злочин. Очевидно, хтось повідомив, що доросла жінка живе із підлітком. Ми з Романом вибухнули сміхом, коли почули це пояснення. Справа була в тому, що мій чоловік був старший за мене всього на два роки, але через свій стиль одягу він завжди виглядав як підліток. У той же час у мене була повніша статура, через що я виглядала старше своїх років. А я ж кілька разів попереджала Романа, що через його стиль одягу його скоро прийматимуть за школяра.

Advertisements