Все, що мала робити свекруха, це кілька годин гуляти зі своєю онукою в парку. Але в неї були інші плани щодо цього.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я провела два роки в декретній відпустці, і після повернення була сповнена рішучості досягти успіху в своїй кар’єрі. Хоча перехідний період був важким, я робила успіхи та отримувала компліменти від свого начальника, який припустив, що невдовзі я можу стати регіональним директором. До того ж, зарплату мого чоловіка було скорочено, і нам потрібно було більше грошей. Щоб допомогти дбати про мою дворічну дочку, свекруха погодилася наглядати за нею вдень, поки я була на роботі.

 

Advertisements        

Коли я поверталася додому з роботи, то була сильно виснажена і мала займатися домашніми справами, тоді як моя дочка постійно чіплялася за мене і завжди чогось хотіла. Моя свекруха, здавалося, не розуміла цього і навіть змінила режим моєї доньки. Одного разу я виявила, що моя дочка спить на вулиці в колясці: свекруха воліла годинами штовхати її в колясці, замість того, щоб грати з нею в парку. Я вирішила якось спустити колеса коляски , сподіваючись переконати свекруху вивести дочку на прогулянку без неї. Однак, коли я знову повернулася раніше, щоб поглянути на ситуацію, то виявила, що свекруха, як і раніше, штовхає коляску навіть зі спущеними колесами.

 

Коли я запитала її про це, вона поскаржилася, що дуже стара, щоб встигати за маленькою дитиною, і що вона не може ходити досить швидко, щоб встигати за моєю дочкою. Вона навіть припустила, що взагалі перестане допомагати. Я була засмучена тим, що вона не хоче докласти більше зусиль для догляду за своєю онучкою, тим більше, що вона нічим іншим не допомагала. Я просто хотіла, щоб свекруха гуляла з моєю дочкою протягом двох годин без коляски, але вона, схоже, не хотіла докладати для цього жодних зусиль. Тепер свекруха сердиться на мене, але я не можу не відчувати розчарування через відсутність зусиль з її боку.

Advertisements