Настя не могла пробачити зра ду свого чоловіка. Але коли вона зустріла свою сусідку, то все різко змінилося.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Свого двадцятого дня народження Настя мала їхати додому до села на свято. Вона навчалася у коледжі та заздалегідь купила квиток. Вона зібралася раніше, одягла свою улюблену білу футболку, чорні джинси, кросівки та яскраво-жовту куртку. Коли вона виходила з гуртожитку, Вадим уже чекав її з букетом та коробкою цукерок. Вони зайшли до кафе та поговорили, після чого рушили до платформи. Проте Настя довго не могла знайти свій квиток і зрозуміла, що його втрачено. Вона розплакалася і подумала про те, щоб відсвяткувати свій день народження у колі дівчат із гуртожитку. Вадим запропонував їй поїхати до нього та зателефонувати батькам, щоб повідомити їх про це.

 

Advertisements        

Настя погодилася, і по дорозі вона знайшла маленький білий папірець, який виявився її квитком. Вона поцілувала Вадима і сказала, що це найщасливіший квиток у її житті. За кілька тижнів Настя та Вадим стали парою та одружилися через півроку після закінчення технікуму. Оля, подруга Насті, була свідком на їхньому весіллі. Настя працювала у службі статистики та вступила на заочне відділення соціологічного факультету. Однак вони не могли мати дітей, обидва проходили обстеження, але були здорові. Оля пропонувала завагітніти від іншого чоловіка, але Настя відмовилася. Одного разу Насті довелося терміново виїхати в село, оскільки її батько тяжко захворів.

 

Через три дні батькові стало краще, і Настя зателефонувала до Олі, плануючи зробити сюрприз Вадиму. Оля прийшла до Вадима додому з вином та фруктами, а після застілля Вадим заснув на дивані у залі. Оля швидко роздяглася і лягла поряд з ним. Приїхала Настя та побачила їх разом. Вона вибігла з квартири, винайняла інше житло і задумалася про розлучення. Вадим був розбитий горем і не хотів розмовляти з Настею. Та думала, що у Вадима нове життя з Олею, але пізніше, зустрівши Ганну сусідку, зрозуміла, що все це було непорозумінням. Ганна розповіла, що Вадим нарікав їй на те, що у Насті нове життя, в якому йому немає місця. Настя засміялася і згадала, що сказала Олі, що хоче зробити сюрприз для Вадима, а коли приїхала, то побачила їх разом. Настя та Вадим помирилися. За кілька місяців Настя з радістю показала Вадиму дві заповітні смужки на тесті. Вони покохали один одного ще більше і зрозуміли, що діти мають народжуватися у коханні.

Advertisements