Ольга пішла найматися на роботу до дуже грубої людини. Але незабаром вона помітила, що Микола став поводитися якось див но.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Задзвонив телефон: то була подруга Ольги. Вона не здивувалася, бо окрім цієї подруги їй давно ніхто не дзвонив. Подруга повідомила, що у старому котеджі Бондаренка оселився новий господар, і він шукає хатню робітницю. Ольга швидко зібралася і вирушила на дачу. Коли вона під’їхала, її зустрів неввічливий та неохайний Микола.

 

Advertisements        

Він просто махнув рукою і наказав розпочати роботу, не вказавши ні конкретних обов’язків, ні розміру оплати. Ольга виявила, що у котеджі панував хаос, але помітила, що Микола почав день за днем змінюватись . Він став голитися і одягатися охайно. Ольга також дізналася, що Микола не має роботи, але має гроші. Незважаючи на його дивну поведінку, її тягло до нього. Якось Ольга побачила в місті гарну сукню і вирішила купити її на гроші, які дав їй Микола. Перед тим, як вирушити в бутік, вона сходила до перукаря. Гуляючи містом, почувала себе королевою. Коли вона повернулася до котеджу, Микола був здивований її новою зовнішністю і сказав їй, що вона виглядає чудово.

 

Однак Микола зізнався, що їй від нього мало користі, і став згадувати свою дружину. Він розповів, що мав великий бізнес в обласному центрі і що він не приділяв дружині достатньо уваги, що й призвело до їхнього розставання. Але ввечері того ж дня він запропонував Ользі поїхати на море, щоб відзначити її майбутній тридцятий день народження – і вона радісно погодилася. Після поїздки на море Ольга зателефонувала своїй подрузі та розповіла їй про свою чудову відпустку. Вона також повідомила, що запрошує її на весілля: вона виходила заміж за Миколу.

Advertisements