Спочатку мене не так турбували надто теплі стосунkи мого чоловіка зі своєю мамою. Але незабаром я зрозуміла, чим це обернеться для нас.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я вийшла заміж п’ять років тому, і хоча все було добре, мене турбували дуже теплі стосунки мого чоловіка зі своєю матір’ю. Він був єдиною дитиною, тому зрозуміло, що батьки його опікували, але це починало позначатися на наших стосунках. Я намагалася не звертати на це уваги і навіть добре ладнала зі свекрухою – Олександрою Іванівною.

 

Advertisements        

Це була елегантна та освічена жінка, яка завжди давала мені мудрі поради. Після весілля ми з чоловіком вирішили винайняти квартиру, бо не хотіли жити з батьками. Однак це рішення змусило Олександру стати настороженою та ревнивою. Вона постійно намагалася повернути мого чоловіка до себе додому, хоча ми домовилися відвідувати їх раз на два тижні. Зрештою, ми накопичили достатньо грошей, щоб взяти іпотеку та купити будинок. Олександра втручалася у підбір ділянки, і навіть доглянула собі ділянку по сусідству.

 

Зараз ми живемо в будинку, який знаходиться надто близько до будинку моєї свекрухи. Вона відвідує нас щодня, без попереджень! Чоловік дав їй ключ від нашого дому! Вона приходить щоранку, п’є каву, а потім виходить у садок, не звертаючи уваги на те, що ми, можливо, ще спимо. Ця ситуація мене дуже непокоїть, але мого чоловіка все влаштовує. Я не почуваюся господаркою у власному будинку. Тому хочу знайти спосіб впоратися з цією ситуацією, доки сама ситуація не зруйнувала наш шлюб.

Advertisements