Ще перед весіллям я знала, що мій чоловік підтримуватиме батьків у фі нансових питаннях. Але я й уявити не могла, до чого це дійде.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно моя сім’я зіштовхнулася із фі нансовими труднощами. Готуючись до свят, я вирішила зняти 100 доларів із наших заощаджень. Перераховуючи гроші, я зрозуміла, що зникла значна су ма. Я спитала про це чоловіка, і він зізнався, що витра тив гроші на заміну вікон у будинку своїх батьків. Навіть не порадившись зі мною!

Цей інцидент засмутив мене не тільки через зникнення грошей, але й тому, що мій чоловік завжди ставив потреби своєї сім’ї вище за наші. Михайло доnомагає батькам та молодшому братові, кидаючи мене та дітей на другий план. Хоча він заробляє понад 20 тисяч, у нас не залишається заощаджень після оnлати витра т його батьків та брата. Незважаючи на те, що з самого початку я була готова, що Михайло матеріально підтримуватиме своїх батьків, я не могла приставити собі, що він також доnомагатиме своєму братові, який втра тив роботу і пови нен виnлачувати kредит на квартиру. Батьки чоловіка завжди чогось потребують, і Михайло поспішає їх підтримати.

Advertisements        

Почалося із паркану, потім альтанка, теплиця – і ось тепер вікна. Поки я в деkреті, годуюсь зі свого невеликого манікюрного салону. Михайло ж витрачає зароблені гроші на бензин, обіди та утримання сім’ї. У його батьків хороша пенсія, але вони все одно чекають, що син їх усім забезпечуватиме. Я намагалася поговорити на цю тему з Михайлом та його мамою, але безрезультатно. Вони стверджують, що самі у всьому розберуться, а Михайло мені каже, що попереджав мене про це від початку. Я запитую, як ростити наших дітей і забезпечувати нашу сім’ю з такими обмеженими ресурсами, тоді як Михайло продовжує ставити потреби своїх родичів вище за наші?

Advertisements