Коли чоловік сказав, що дав своїй сестрі 8 тисяч, я особливо не звернула на це уваги. Але дізнавшись, на що саме вона їх витра тила, я здивувалася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно чоловік повідомив мені, що подарував своїй сестрі Христині 8 тисяч. Христина виявила бажання куnити новий одяг до майбутніх свят, але не мала на це коштів. Чоловік вирішив доnомогти їй, давши грошей, яких, на його думку, вистачило б на одяг та взуття. Христина була в нестямі від радості і вдячна, що брат її не підвів. Незважаючи на те, що їй було 26 років, вона щосили намагалася знайти високооплачувану роботу і заробляла лише коnійки, і то зрідка, роблячи манікюр або час від часу працюючи перукарем.

Вона жила з матір’ю; моя свекруха доnомагала з комунальними послугами та продуктами, дозволяючи Христині заробляти власні гроші на косметику та одяг. Однак я не погодилася з рішенням чоловіка дати їй гроші, тому що вважала, що їй час стати незалежною. Я вже говорила чоловікові про свої побоювання, але він, мабуть, мене не чув. Він дуже добре ставився до своєї сестри і завжди був готовий доnомогти їй, незалежно від того, в якому становищі він знаходився.

Advertisements        

Наступного дня Христина прийшла до нас додому у новому одязі, який куnила на наші гроші. Вона витра тила 3 тисячі на туфлі, 2 тисячі на плащ, а решту на нові джинси та блузку. Я була розчарована, побачивши, що вона нічого не куnила на свята, про які говорила. Чоловік намагався мене заспокоїти, наголошуючи, що Христині треба добре виглядати, коли гуляєш із друзями. А мені не потрібно? Я відчувала, що мій чоловік більше турбується про свою сестру, ніж про потреби нашої родини. 8 тисяч можна було б використати з більшою користю для потреб.

Advertisements