Наречений покинув мене за кілька днів до весілля. На щастя, моя подруга мала геніальний план, який врятував мене від ганьби.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

До мого весілля залишалося кілька днів, коли моє життя змінилося раз і назавжди. Мій наречений Олексій пішов від мене до іншої дівчини, яка була ваrітна його дитиною. Після всіх приготувань весілля мало відмінитися, хоча було запрошено половину мого села. Але моя подруга Вікторія мала план, як врятувати мене від ганьби.

Вона підійшла до нашого одногрупника Степана, який все життя був у мене заkоханий, і вмовила його стати моїм нареченим лише на один день. Він погодився та пішов куnувати костюм разом зі своїм другом Андрієм, який мав бути його свідком. Спочатку я вагалася щодо цієї авантюри, але й не хотіла ганьбити батьків перед усім селом.

Advertisements        

Отже, весілля відбулося, і Степан так переконливо зіграв роль мого нареченого, що ніхто нічого не запідозрив. Після весілля я подякувала Степанові і сказала йому, що ми скоро роз лучимося. Але коли ми провели деякий час разом, він здався мені добрим і люблячим партнером. Зрештою, ми покохали одне одного, одружилися по-справжньому і наро дили трьох дітей. Вікторія та Андрій теж одружилися і стали хрещеними нашого старшого сина. Я й досі вдячна їм за те, що вони врятували мене від конфузу та звели зі Степаном. У результаті все вийшло якнайкраще.

Advertisements