Після роз лучення Андрій виховував доньок поодинці, але все змінилося в день, коли він одного разу зустрів їхню виховательку.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дружина Андрія не наважувалася народ жувати близнюків, але сам Андрій заспокоював її та обіцяв у всьому підтримувати. І свою обіцянку він дотримався, рідко коли відходячи від дружини та дочок після їхнього народ ження. Однак через півроку дружина Тетяна оголосила, що йде від них. Андрій опинився у складній ситуації, щосили намагаючись дбати про своїх дочок, одночасно працюючи віддалено.

Мати і сестра запропонували доnомогу, але були незадоволені рішенням Андрія самому дбати про дітей та запропонували віддати дочок їм. Андрій відмовився і два роки продовжував виховувати дочок один. Коли настав час оформляти дівчаток у дитячий садок, Андрій повернувся до роботи, щоб нормально їх забезпечувати. Хоча друзі пропонували йому знайти дружину, він боявся це робити. Якось у Андрія зламалася машина, коли він їхав за доньками до дитячого садка.

Advertisements        

Оскільки більше не було до кого звернутися, він зателефонував виховательці Юлії, яка запропонувала відвезти дівчаток до себе додому. Коли Андрій прийшов до будинку Юлії, він побачив, що його дочки щасливі і ситі. Вони разом повечеряли і щиро поговорили весь вечір. Вони продовжували спілкуватися та зустрічатися протягом наступних кількох місяців, і зрештою Андрій запросив Юлію до себе. Згодом дівчатка стали звати її “мамою”, але родичі Андрія не підтримували їхні стосунkи. Незважаючи на це, Андрій та Юлія залишилися разом – і щасливі.

Advertisements