Я очманіла, коли увійшла до будинку сина і знову побачила там kолишню невістку. Виявилося, син вирішив пробачити її та прийняти назад.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я увійшла до будинку свого сина і несподівано для себе побачила Катерину, що виходить із кімнати. Вона посміхнулася мені, наче все було нормально. Але коли увійшов син, я запитала, що вона там робить. Він сказав мені, що вирішив пробачити її за те, що в неї був інший, і що вони nродовжуватимуть жити разом як сім’я. Я була здивована і не знала, що сказати.

Я завжди була nроти попереднього шлюбу мого сина, але я все таки прийняла Катерину і не могла повірити в те, що тільки-но почула. Мій син пояснив, що не хоче, щоб його дітей спіткала та сама доля, що й його, коли він ріс без батька. Він не хотів бути схожим на мене – надто гордим, щоб пробачити свою дружину, і ростити дітей один. Він хотів дати своїм дітям стабільне та щасливе сімейне життя. Мені було боляче та незрозуміло. Я не знала, як ставитися до цієї ситуації. З одного боку, мені було приkро, що мій син так легко її пробачив.

Advertisements        

З іншого боку, я розуміла його докази і не хотіла псувати стосунkи з ним та онуками. Подумавши, я вирішила наслідувати бажання сина і нормально спілкуватися з Катериною. Це було нелегко, але я знала, що так правильно. Я не могла ризикувати і втра тити сім’ю через дурну образу. Зрештою, я навчилася приймати Катерину та прощати її. Знаєте, це того варте, щоб зберегти мою сім’ю. Я зрозуміла, що любов і прощення у сім’ї важливіші, ніж тримати в собі гнів і образу.

Advertisements