Я терпіла всі вибрики моєї знайомої, коли вона попросилася переночувати у моїй квартирі. Але коли вона спробувала нашкодити моїй кішці, то я вже не витримала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене була одна знайома, якій ніколи не вистачало ні такту, ні виховання, ні адекватного сприйняття навколишнього світу. Я намагалася уникати її наскільки це можливо, але одного разу мені довелося провести з нею кілька годин. Якось у суботу вранці вона подзвонила мені і сказала, що їй потрібне місце для ночівлі, бо вона не має грошей на готель.

Я була вражена її зухвалістю, але погодилася дозволити їй залишитися в моїй квартирі, знаючи, що не можу викреслити її зі свого життя, тому що не хочу її образити. Коли вона приїхала, я відчула неприємний запах, який супроводжував її всюди: це був результат того, що вона мила голову лише раз на місяць, а то й рідше. У неї також був неприємний запах із рота, але вона все одно обливалася парфумами. Мало того, що її поведінку було важко винести, вона ще й критикувала ремонт моєї квартири, на який я витра тила майже мільйон, і згодом почала засуджувати все інше, з чим стикалася.

Advertisements        

Стало ще гірше, коли вона почала чіплятися до моєї кішки Лоли. Вона сказала, що колись викине її, бо кішка всередині будинку її дратує. Я розлютилася, коли вона спробувала схопити Лолу, щоб викинути її на вулицю. Колись я взяла на себе відповідальність за Лолу, вона вже давно була членом моєї родини. Ніхто не смів торкатися моєї подруги! Я вийшла з себе, вигнала зухвалу знайому з квартири з усіма речами і крикнула їй, щоб вона назавжди забула мою адресу та номер телефону. Я заблокувала її на всіх платформах і попередила про неї інших спільних друзів. Я не хотіла, щоб вони зазнали тих же неприємностей, через які довелося пройти мені протягом цих кількох днів.

Advertisements