Свекруха із золовкою як на зло мені приходили до нас у гості саме тоді, коли я хотіла покласти сина спати. Але одного разу я вже цього не витримала.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Три роки тому ми з чоловіком пов’язали себе узами шлюбу та вирішили жити окремо, хоча його сім’я жила поряд. Ми бачилися з ними майже щодня, і це не було nроблемою, доки я не наро дила сина. З маленькою дитиною я завжди вимотувалась, а потім почала встановлювати для неї режим у п’ять місяців. Укласти його спати в той самий час було вкрай важливо, але постійні візити членів сім’ї чоловіка заважали цьому процесу.

Якось я попросила своїх рідних дзвонити перед приходом, щоб переконатися, що вони не потурбують сон дитини, і вони мене зрозуміли. Проте родичі мого чоловіка були не настільки зговірливими . Коли я сказала їм, що хочу встановити режим для нашої дитини, вони лише посміялися з мене. Коли я попросила чоловіка пояснити їм ситуацію, він сказав, що не може заборонити своїй матері приходити до нього додому і грати з онуком. Ситуація тривала два місяці, і я була на межі.

Advertisements        

Якось увечері моя невістка і свекруха захотіли зайти на чай, хоч були вже у нас вранці. Я щойно закінчила годувати сина, і ми поклали його спати. Тому я ввічливо відмовилася від їхнього візиту, а моя невістка саркастично запитала, чому я не рада знову їх побачити? Ось тоді я зірвався… Я швидко зібрала речі та поїхала до батьків, відключивши телефон. Батько підтримав моє рішення, а ось мати турбувалася про дитину. Я повернулася додому наступного ранку і виявила, що родичі мого чоловіка сплять безладно. Я розбудила їх і попросила піти. Цілий місяць вони не приходили до нас додому, бо злилися, а зараз перед візитом дзвонять і запитують, чи нам зручно…

Advertisements