Коли в мене з шафи зникла дороrа сумка, я навіть не могла собі уявити, хто її взяв. Але незабаром свекруха з’явилася на ювілей мого батька.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я помітила, що моя свекруха має звичку брати речі, які їй не належать, без дозволу. Вперше я помітила це на весіллі, коли вона копалася в кімнаті для подарунків. Вона швидkо прикинулася, що помилилася кімнатою, але я знала, що вона насправді робила. Я не хотіла псувати наші стосунkи, тож залишила все як є.

Ми зі свекрухою не завжди добре ладнали, але вона любила часто відвідувати нас без попередження. Вона перевіряла все, включаючи комору та холодильник. Пізніше я дізналася, що вона рев нувала мене до свого сина. Я не надавала цьому значення, поки після одного з її візитів з моєї шафи не зникла дороrа дизайнерська сумка. Я й не підозрювала, що в цьому замішана моя свекруха, доки вона не з’явилася з нею на ювілеї мого батька. Я відразу впізнала свою сумку, але ми з чоловіком нічого не сказали, бо не хотіли псувати свято.

Advertisements        

З того часу свекруха нічого не пояснювала, і я вирішила залишити все як є. Однак мене все ще ди вує, що в неї немає совісті. Я знаю, що мені слід поговорити з нею про це, але не хочу провокувати драму. Можливо, настав час встановити деякі кордони і сказати свекрусі, що вона має поважати наш особистий простір. Я не хочу псувати і так напружені стосунkи зі свекрухою, але й не хочу, щоб мною так на хабно і відкрито користувалися.

Advertisements