Остап одружився з Лілією, яка володіла успішним бізнесом і заробляла великі гроші. Але мрією чоловіка було зовсім інше.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Остап одружився з успішною бізнесвумен Лілією, але народити дитину їм так і не вдавалося. Лілі було за тридцять, і у неї був високий прибуток від бізнесу, який вона використала для забезпечення потреб сім’ї. Остап витрачав свою зарплату лише на інтернет та особисті справи , а Ліля часто купувала йому подарунки, щоб порадувати його. Незважаючи на можливість поїсти поза домом, Остап скаржився друзям, що Ліля ніколи не готує для нього .

 

Advertisements        

Він вважав, що готувати не входить до обов’язків чоловіка. Все, що має робити глава сім’ї – це приносити до будинку гроші. Однак друзі визнали його скарги необґрунтованими і запропонували йому переглянути свою поведінку. Остап також ображався на Лілію за те, що вона не дуже хоче дітей, і згодом став бачити в ній жахливу жінку. Коли Ліля дізналася про його почуття, вона вирішила розірвати стосунки.

 

Після розлучення Остап важко розпоряджався своїми фінансами і був змушений відмовляти собі в багатьох речах, до яких звик. Він більше не отримував подарунків, і більшість його зарплати йшла на рахунки та їжу. Незважаючи на обставини, Остап, як і раніше, бачив у Лілі жахливу жінку, звинувачуючи її в тому, що вона змусила його жити гірше. Він мріяв про «нормальну» родину, де дружина сиділа б удома з дітьми та готувала б для них смачну їжу.

Advertisements