Ми з чоловіком ніяк не могли впоратися зі своїми двійнятами, коли справа стосувалася їхнього сну. І тут нас врятувала свекруха своїм геніальним методом.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Як мама маленьких дітей, я знала, що колись ми зіткнемося з проbлемою їхнього сну. Ми готувалися до цього, проводячи дослідження та консультуючись із дитячими психологами, але повністю бути готовими виявилося неможливо. Наші доньки-двійнята відмовлялися спати навіть з нічними лампами і хотіли засипати тільки разом в одному ліжку. Вони боялися залишатися одні і часто будили один одного, через що ми вже не могли заснути. Оскільки чоловік скоро виїжджав у відрядження, я переживала, що збожеволію від недосипу і постійного плачу. На щастя, чоловік знайшов рішення.

 

Advertisements        

Він попросив свою маму, яка раніше стикалася з подібними ситуаціями, приїхати до нас на кілька днів, щоби допомогти розібратися з цією проблемою. Я була вдячна за допомогу і сподівалася, що моя свекруха зможе створити чари і допомогти нашим дочкам спати спокійно. Я поїхала на кілька днів до своїх батьків, залишивши свекруху показати свою майстерність. Повернувшись, я з подивом виявила, що у квартирі надзвичайно тихо. Нічник у дитячій кімнаті відрізнявся від того, що я купила, та імітував зоряне небо.

 

За кілька годин мої дочки прибігли до мене на кухню, розповідаючи, як добре вони спали і що їм не снилися кошмари. Вони розповіли, що це все завдяки добрій жінці, яка приїхала до нас погостювати. Почуваючись розгубленою і трохи збентеженою, я припустила, що мій чоловік знайшов собі коханку. Однак саме в цей момент у дверях з’явилися мій чоловік і свекруха, які мені посміхалися. Свекруха пояснила, що купила нічник і розповіла дівчаткам казку про чарівну зіркову діву, яка прилітає до дітей з далекої зірки, щоб захистити їх від поганих снів та відьом. Я відчула полегшення та подяку свекрусі за її допомогу. Як жест у відповідь я подарувала їй набір цікавого посуду для її колекції.

Advertisements