Поліна мріяла побачити в ролі своєї невістки красиву та модну дівчину. Але коли син привів із собою Діану – вона була дуже розчарована.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Андрій, гарний хлопець, мав успіх у жінок, і його мати, Поліна Василівна, була задоволена цим. Вона уявляла собі, як ходить по магазинах зі своєю невісткою, відвідує салон краси та переглядає Інтернет у пошуках нових модних тенденцій.

Проте Поліна Василівна не поспішала одружувати свого сина. Андрій був успішним випускником будівельного факультету та працював дизайнером. Він насолоджувався вихідними та світським життям, тому Поліна Василівна знала, що врешті-решт він вибере гарну та віддану дружину.

Advertisements        

І ось одного разу Андрій повідомив своєї матері, що знайшов відповідну жінку і запросив її на вечерю. Поліна Василівна була в захваті і доклала всіх зусиль, щоб приготувати свою фірмову страву.

 

Однак , коли Андрій представив Діану, Поліна Василівна була розчарована, бо та не виправдала її очікувань – бути стильною та модною. Діана була худенька і непомітна, носила бабусин светр і джинси з кросівками.

Однак Поліна Василівна намагалася бути чемною і не ляпнути нічого грубого. Під час вечері Андрій хвалив інтелект Діани, згадавши, що вона брала участь у археологічних розкопках.

Відтепер Поліна була сповнена рішучості розлучити свого сина з Діаною. Вона зустрілася з Жанною, колишньою дівчиною Андрія, і сказала, що Андрій зараз із Діаною лише на знак протесту після того, як Жанна кинула його.

Вона запросила Жанну на вечірку з нагоди дня народження Андрія і порадила їй причепуритися. Коли Діана приїхала, Поліна була здивована, побачивши, як сильно вона змінилася. На ній були гарні блузка, спідниця, туфлі на високих підборах і легкий макіяж. Крім того, її волосся було акуратно підстрижене і завите.

 

Коли Андрій побачив Діану, він був у захваті від неї та від гарної коробки із сюрпризом, подарованої на день народження.

Під час святкування прибула Жанна, зухвало одягнена, яка фліртувала як з Андрієм, так і з іншими чоловіками.

Поліна Василівна, побачивши все це, делікатно попросила Жанну піти, але вона голосно звинуватила її в тому, що вона запросила її на вечірку, щоб змусити Андрія і порівняти її з Діаною.

Поліна Василівна намагалася боронитися, але Андрій не хотів більше нічого чути. Андрій був щасливий з Діаною, і схвалення матері йому було не потрібне.

Advertisements