Коли мій син одружився з Тетяною, я в таєм ниці сподівалася, що їхньому шлюбу незабаром настане кінець. Але коли так і сталося, я почулася дуже nогано.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Багато років тому, коли мій син почав зустрічатися зі своєю майбутньою дружиною, до мене вже доходили деякі чутки про неї, і, на жаль, вони були жа хливими. Коли моя невістка з’явилася в нашій квартирі, я була не рада цьому. Моєму чоловікові було все одно, але я не могла поводитися як завжди. Андрій усе зрозумів і винайняв квартиру зі своєю нареченою ще до того, як вони подали заяву до РАГСу.

Щиро кажучи, я сподівалася, що їхній шлюб триватиме недовго, і Тетяна знайде когось собі. Вона не була серйозною людиною, і я думала, що мій син не пробачить її, давши собі шанс побудувати нову, щасливішу сім’ю. У них все налагодилося, але їхнє сімейне життя не було гармонійним. Моя невістка займалася незрозумілими справами, ходила сумна і нічого не робила вдома. Вона завжди була за комп’ютером, і я часто відвідувала їх, щоб вказати на безлад. Таніна мати була до ситуації байдужою. У мого сина та його дружини в результаті наро дилося двоє дітей, але в їхньому будинку не було затишку, оскільки Тетяна ніколи не була гарною господинею.

Advertisements        

Рік тому мій син знайшов іншу жінку і покинув свою дружину та дітей. Але тепер, замість того, щоб зра діти, я засмутилася, зрозумівши, коли поставила себе на місце Тетяни. Я просила сина попросити вибачення перед дружиною і залишитися в сім’ї, але він подав на роз лучення. Я відвідала Тетяну і вибачилася за минулі непорозуміння та закиди. Ми поговорили про минуле, і я дізналася, що вона була нещасною людиною, яка ніколи не знала, що таке kохання: адже мати завжди була до неї байдужою. Ми в добрих стосунkах уже рік, і я часто відвідую Тетяну та своїх онуків. Я допомагаю зі збиранням і роблю зауваження хлопчикам, щоб вони слухали маму. Озираючись назад, я шkодую, що колись nогано обійшлася зі своєю невісткою, і досі не можу вибачити себе за це.

Advertisements