Пізно вночі до мене постукали у вікно, і я дуже злякалася. Увімкнула світло і бачу – донька з речами стоїть біля мого порога. А коли вона розповіла, що зробив її чоловік, я і зовсім спантеличилася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Пізно вночі хтось постукав у моє вікно, і я дуже злякалася. Я ввімкнула світло і побачила свою дочку, що стояла на вулиці з сумкою. Зайшовши додому, вона пояснила, що вирішила втекти від чоловіка. Він попросив її з’їхати ненадовго, поки дочка від першого шлюбу гостюватиме у нього. Моя дочка вже вісім років була заміжня за своїм другим чоловіком, який мав дочку від попереднього шлюбу.

Донедавна все було добре, але коли дівчинка приїхала в гості, виникли nроблеми. Його kолишня дружина не хотіла, щоб їхня дочка спілкувалася з моєю дочкою, тому він і попросив мою доньку виїхати на тиждень, допоки дівчинка буде в гостях. Доньці більше нікуди було йти, тому вона приїхала погостювати до мене, і ми обговорили ситуацію, що склалася.

Advertisements        

Декілька днів потому мій зять приїхав за своєю дружиною, але я сказала йому, що він не зможе забрати її назад, поки не залагодить ситуацію зі своєю kолишньою дружиною. Я ясно дала зрозуміти, що не дозволю йому так поводитися з моєю рідною кровинушкою, і що йому потрібно ухвалити рішення. Я турбувалася про добробут своєї дочки, і пишалася тим, що могла постояти за її честь. Я сподіваюся, що її нічна прогулянка та перебування зі мною протягом кількох тижнів подарували їй деяке почуття умиротворення. А на зятя сподіваюся, що він таки ухвалить правильне рішення.

Advertisements