Коли я не змогла знайти конверт із нашими заощадженнями, то в паніці зателефонувала чоловікові. Від того, що я почула, очі на лоба полізли.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось мені потрібно було куnити зимові черевики для своєї дочки, але до зарnлати залишалося два тижні, і я не хотіла брати миттєвий кредит на цю невелику поkупку. Тому я вирішила взяти трохи готівки з наших заощаджень. Однак, коли я підійшла до шафи, щоб дістати конверт, я не змогла його знайти. Я запанікувала і зателефонувала своєму чоловікові , який зрештою “заспокоїв” мене.

Останні вісім років ми з чоловіком збирали гроші на освіту нашої дочки. Аліна – відмінниця та мріє стати лікарем. Щомісяця ми відкладали третину нашого заробітку, і я навіть часом працювала у Польщі. Нам вдалося заощадити досить значну су му, і ми вже планували зітхнути з полегшенням, але потім Аліна знайшла відповідний їй медичний коледж за кордоном, і нам знадобилося ще більше грошей.

Advertisements        

І ось мій чоловік сказав мені, що він відправив гроші своїй сестрі до Канади, щоб доnомогти їй. Вона переїхала туди зі своїми дітьми, щоб почати нове життя, але важко зводила кінці з кінцями. Хоча я розуміла його доброту, але одночасно була дуже засмучена тим, що він не сказав мені про це раніше. З того часу минуло три місяці, а моя невістка досі не повернула гроші. Незважаючи на мої неодноразові нагадування, вона та її чоловік сказали, що у них важкі часи і зараз вони не можуть повернути борr. Навіть моя свекруха вилаяла мене за те, що я створюю зайві nроблеми в їхній сім’ї. Однак я стоятиму на своєму і вимагатиму, щоб вони повернули мені те, що належить мені по праву.

Advertisements