Всі подруги заздрили мені, тому що я була одружена з ідеальним чоловіком. Але днями він заявив, що в нього є інша і вирішив кинути мене.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якби хтось сказав багато років тому, що мій чоловік покине мене, я ніколи б у це не повірила. Ми з моїм чоловіком Іваном були одружені 11 років і були дуже щасливі. Іван дуже цінував мене, і ми мали чудові стосунkи. Після весілля ми почали жити у його квартирі, яку куnила його мати, яка працювала у Греції. Вона також доnомогла куnити нашу першу машину.

Іван теж добре заробляв, то грошей у нас було достатньо. Після того, як я пішла в декретну відпустку, я не повернулася на роботу, а натомість залишилася вдома, щоб дбати про нашу дитину і господарювати. Іван любив готувати, і щонеділі він вставав дуже рано, щоб приготувати для нас свої фірмові пельмені. Він також відповідав за покуnку продуктів для нашої родини.

Advertisements        

Всі подруги заздрили мені, і я знала, що мені дуже пощастило, що Іван став моїм чоловіком. Однак кілька днів тому Іван сповістив мені, що в нього давно вже є інша жінка і він хотів би роз лучитися. Спочатку я подумала, що він жартує, але невдовзі зрозуміла, що він каже максимально серйозно. Я була здивована і не розуміла, чому він хотів піти від мене, коли у нас було таке гарне спільне життя. Мені було важко змиритися з тим, що чоловік покине мене після стількох років шлюбу. Я відчувала себе скривдженою, відданою і спантеличеною, з повною відсутністю розуміючи того, як жити далі.

Advertisements