Чоловік пішов на рибалку, а телефон залишив вдома. Тоді Наталя і знайшла там дивні речі, що змусили її подумати про зра ду чоловіка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Наталя весь день була сама, бо її чоловік пішов на рибалку. Закінчивши свої домашні справи, вона вирішила розслабитися та випити кави. Перебуваючи на кухні, Наталія помітила телефон чоловіка, що лежить на столі, і, перевіривши його, виявила, що батарею повністю розряджено. Наталя вирішила його зарядити та пішла до спальні за зарядкою. Коли вона повернулася на кухню, вона почула телефонний дзвінок, і коли перевірила ідентифікатор того, хто телефонував, це був хтось на ім’я «Колиաня».

Наталя здивувалася і підняла слухавку, щоб дізнатися, хто це, проте дзвінок невдовзі перервався, не встигла Наталя й слова сказати. Вже за кілька секунд вона виявила в телефоні чоловіка повідомлення про заплановану зустріч і потихеньку здогадувалася, що діється. Наталя зайшла до ноутбука чоловіка, щоб зайти на сайт, і знайшла перше листування чоловіка з його kолишньою однокласницею, Оксаною Микитенко. Наталя виявила, що вони спілкувалися близько чотирьох місяців, і ініціатором розмови був її чоловік.

Advertisements        

Наталія була спустошена і відчувала, що весь її світ звалився. Вона вирішила висловити все чоловікові та почала збирати його речі, до його повернення додому. Її сестра, Антоніна, приїхала раніше за чоловіка і порадила сестрі заспокоїтися і з’ясувати причину поведінки чоловіка. Пізніше тієї ж ночі Наталя зіткнулася з’ясувала, що це було просто ділове спілкування з Оксаною і не більше. Чоловік запевняв її, що вона єдина в його серці і що він любить її. Наталя повірила і полегшено видихнула, що все це просто непорозуміння і що чоловік її щиро любить. Вони швидkо помирилися, і Наталя була щаслива, що її шлюб був знову в повному порядку.

Advertisements