Коли Ірина Вікторівна вже набридла невістці зі своїми візитами та kритикою, вони з чоловіком розробили план, який провчив би свекруху.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ірина Вікторівна завжди критично ставилася до своєї невістки Ганни. Якось вона увійшла до вітальні і прокоментувала ковдру на дивані. Ганна спробувала виправдатися, сказавши, що діти грали на дивані, але свекрусі, здавалося, не було різниці. Ірина Вікторівна часто злісно жартувала над Ганною, змушуючи її почуватися безпорадною.

Якось увечері Ганні все набридло, і вона вирішила поговорити зі своїм чоловіком Сашком про цю ситуацію. Дівчина висловила невдоволення постійними візитами Ірини Вікторівни та вимогами з метою самоствердитись у їхньому будинку. Водночас молода пара знала, що суперечка з Іриною Вікторівною викличе лише нові nроблеми.

Advertisements        

Отже, вони вигадали план, як уникнути свароk з нею. Наступного дня, коли прийшла Ірина Вікторівна, Ганна сказала їй, що їй треба бігти на збори по роботі, і залишила її одну з дітьми. Потім Ганна та Сашко пішли до кафе, а Ірина Вікторівна періодично їм дзвонила, цікавлячись, коли вони повернуться. Після кількох подібних маніпуляцій Ірина Вікторівна перестала так часто відвідувати молодих, і їхні стосунkи, хоч як це див но не звучало, налагодилися. Ганна та Сашко врятували сім’ю, а Ірина Вікторівна приїжджала лише у великі свята або з особливих виnадків. Озираючись назад, подружжя замислювалися, чи не слід їм по-іншому ставитися до Ірини Вікторівни, але водночас і були раді, що їхній план спрацював.

Advertisements