Коли в розпал весілля до зали увійшла Софія, закохана в мого чоловіка, моє серце забилося швидше. Я ж знала, що добром це не закінчиться.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Це був день мого весілля, і я не могла бути щасливішою. Я виходила заміж за чоловіка своєї мрії, яким виявився мій бос. Прийом був у самому розпалі, коли до зали увійшла добре одягнена Софія, дівчина з нашого офісу, заkохана у мого чоловіка, і моє серце забилося швидше. – Що вона тут робить? – нервово спитала я чоловіка, – ти вирішив зіпсувати весілля?

– Ко хана, не хвилю йся! – заспокоїв він мене, – я її не запрошував. Але не встигла я схаменутися, як ведучий оголосив, що всі незаміжні дівчата повин ні стати в центрі зали, щоб зловити букет нареченої. Софія теж стояла серед дівчат, що мене розлютило. Кинувши букет, я обернулася і побачила, що його впіймала Софія. Я була у люті.

Advertisements        

Пізніше Софія взяла мікрофон і зізналася всім гостям, що я роз лучена і я маю дитину, що, насправді, я приховувала від колег. Але чоловіка це не збентежило. Він зізнався в коханні мені та моїй дочці на очах у всіх, моя дочка підійшла і обійняла його після цих слів. Ми всі обнялися, і це був чудовий момент. У нас із чоловіком був дуже щасливий шлюб. До речі, наша дочка мешкала з нами. Через рік я дізналася, що ваrітна хлопчиками-близнюками, і мій чоловік був на сьомому небі від щастя.

Advertisements