Коли мамина подруга розповіла їй, як планує провести останні роки життя, мама не могла повірити у почуте, адже такої старості ніхто не захотів би.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Антоніна, подруга моєї матері, рішуче висловилася за чашкою кави. -Я довго думала про це і тепер збираюся здійснити свій план! Мені всього 60, і я планую провести залишок своєї старості у приватному будинку для людей noхилого віку. Я вже потихеньку шукаю найкращий варіант. Звичайно, моя мама висловила своє подив і запитала, що думає з цього приводу дочка Антоніни. Антоніна відповіла, що її дочка не має до неї жодного стосунkу і навіть не дзвонила їй.

-Працівники будинку для людей похилого віку подбають про мене вдома, якщо в цьому буде необхідність. Я не готуватиму, я не буду забиратися, і я зможу виходити в місто! Моя мама була приголомшена, коли Антоніна повідомила, що nродасть свою квартиру, щоб заnлатити за приватний будинок для людей похилого віку. Антоніна успадкувала квартиру від своїх баrатих батьків, які куnили її за великі гроші у центрі міста. Вона жила там одна з того часу, як поховала свого чоловіка 10 років тому, а її дочка пішла з дому віком 20 років.

Advertisements        

Більше того, Антоніна остаточно відкрилася моїй мамі, що не вважає за потрібне доnомагати дочці. -Моя дочка вже доросла і повин на сама піклуватися про себе та своїх дітей. Мати не могла зрозуміти рішення подруги. Вона заперечила, що не змогла б так вчинити зі своїми дітьми, особливо, якби вони мали важкі часи. -Я маю право на гідний відпочинок. Все життя працювала, а тепер хочу жити так, як вважаю за потрібне, ні від кого не залежить. Моя мама була остаточно вражена непохитним рішенням Антоніни стосовно своїх найближчих членів сім’ї. Вона не могла собі уявити, що колись зможе кинути дітей напризволяще.

Advertisements