Коли я вирішив розлучитися, дружина запропонувала мені дивну угоду. Лише через деякий час я зрозумів, що вона мала на увазі насправді.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з дружиною вже довгий час були разом: одружилися одразу після університету та завели дітей. Я провів все своє життя, роблячи те, чого від мене хотіли інші, не маючи достатньо часу для власних потреб. Але коли діти виросли, я вирішив піти зі своєї родини. Я очікував, що моя дружина переконає мене залишитися і закотить істерику, але вона здивувала мене своєю спокійною реаkцією.

Вона лише запропонувала нам пожити окремо протягом року, і, якщо я все ще бажатиму роз лучення – ми розділимо наше майно. Ця пропозиція здивувала мене , тому що я думав, що для неї було б великим уда ром залишитися однією в її віці. Отже, я переїхав у орендовану квартиру і відчував себе дійсно добре, насолоджуючись своєю новонабутою свободою. Однак незабаром я зрозумів, що мені нема кому готувати, і на вечерю мені довелося задовольнятися пельменями.

Advertisements        

Я думав, що знайти нову жінку буде легко, але був здивований, що жінки не кинулися до мене відразу після мого роз лучення. Я пробував сайти знайомств, але молодих дівчат цікавив лише великий гаманець, тоді як жінки мого віку хотіли стабільності. Я хворів, голодував і став неохайним – і мої колеги мене не впізнавали. Зрештою, я усвідомив свою помилку і повернувся до Тетяни, визнавши, що вона мала рацію, і подякувавши їй за терпіння. Якби не розлука, я ніколи б не оцінив те, що було в мене з моєю дружиною. Тепер я знав, як мені пощастило з нею, і інша жінка на її місці не прийняла б мене.

Advertisements