Я вирішила зробити сюрприз чоловікові та приїхала додому на вихідні. Увійшовши до будинку, я відчула аромат фрикадельок, що готуються, подумала, що чоловік готує на кухні, я радісно пішла туди. Але на кухні мене зустріла незнайома жінка.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Приїхавши додому на вихідні, я відчула аромат фрикадельок, що готуються. Припустивши, що це чоловік вирішив мене побалувати, я увійшла до будинку і покликала його на ім’я, але на кухні мене зустріла жінка. Вона запитала, хто я така, але за фактом це я мала поставити це питання. Я була здивована, тому що ми з чоловіком жили окремо в різних містах і бачилися тільки у вихідні.

Наше незвичайне сімейне життя було мирним і сповненим любові, незважаючи на відстань. Я почув голос мого чоловіка з гаража, де він ремонтував свою машину. Він був здивований, побачивши мене, тому що я не повідомляла йому, що приїду. Коли він пояснив, що жив з іншою жінкою протягом кількох місяців, я була спустошена. Я запитала, що нам слід робити, але він запропонував нам nродовжувати жити по-старому: він житиме з нею протягом тижня, а зі мною – у вихідні. Я не могла прийняти його пропозицію, тому що це означало впустити іншу жінку до нашої родини.

Advertisements        

Я вимагала роз лучення, або щоб він викреслив її з нашого життя. Мені було боляче, але я стояла на своєму. Я вийшла з дому і вирішила потроху збирати свої речі. Я виявила, що жінка все переставила і викинула мої фотографії. Ми сперечалися, але вона сказала, що робитиме все, що їй заманеться, як тільки я піду. Я попередила її, щоб вона не забувала: будинок належить нашим дітям, і що вона тут ніхто. Пізніше я відвідала свою подругу і розповіла їй про все, що сталося того дня. Увечері того ж дня вона познайомила мене з чоловіком, який мене цікавив протягом останнього року. Я вирішила дати йому шанс.

Advertisements