Після весілля свекруха подарувала нам квартиру, але коли я дізналася, що чоловік зробив із квартирою, то взяла свою новонарод жену дитину і просто втекла.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Після нашого з чоловіком весілля моя свекруха кунила нам двокімнатну квартиру. Однак ми з чоловіком залишилися з голими стінами, тому що нам потрібно було кунити меблі та зробити ремонт. Ми вирішили заощадити гроші, зробивши весь ремонт самостійно, але, зрештою, нам довелося взяти kредит, щоб завершити роботу.

Коли ми довідалися, що у нас буде дитина, нам довелося придумати, як облаштувати кімнату для малюка. До цього часу я погано себе почувала, тому мій чоловік узяв усе на себе. На щастя, нам удалося погасити значну частину kредиту. Після народ ження нашого сина ми погасили весь kредит, але пізніше я дізналася, що мій чоловік передав частину квартири молодшому братові без моєї згоди. Моя свекруха попросила його про це, бо хотіла заощадити гроші, коли молодший син надійде вчитися.

Advertisements        

Я відчувала себе зрад женою і не могла зрозуміти, чому мій чоловік не поговорив зі мною про це, перш ніж ухвалити таке важливе рішення. Я більше не могла довіряти чоловікові і вирішила переїхати до своєї матері, яка обіцяла доnомогти мені з дитиною. Мені потрібен був час, щоб обміркувати свої наступні кроки та накопичити на власний будинок. Я була розчарована діями мого чоловіка і відчувала, що він залишив свою родину без даху над головою. Зрештою, я зрозуміла, що маю розставити пріоритети у своєму власному добробуті та добробуті мого сина.

Advertisements