У мене був невдалий перший шлюб, і я завжди раджу людям спочатку пожити в цивільному шлюбі, перш ніж одружитися. Чоловік піклувався про мене, але через кілька років шлюбу у нас почався «гостьовий шлюб».

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У мене був невдалий перший шлюб, і я завжди раджу людям спочатку пожити в цивільному шлюбі, перш ніж одружитися. Чоловік піклувався про мене, але через кілька років шлюбу у нас почався «гостьовий шлюб». Я поїхала в село до батьків, відпочити від міста на час. Чоловік часто приїжджав до нас, і все йшло добре, поки одного вечора він не з’їв весь салат, який я приготувала для всіх. Він пояснив, що це було так смачно, що він не міг зупинитися, а я nлакала, тому що він навіть не думав тоді про мене.

Коли у нас з’явилася власна квартира, я зрозуміла, що мій чоловік має звичку з’їдати все найсмачніше в будинку, нікому нічого не залишаючи. Він навіть з’їдав всі шоколадки і цукерки, які мої батьки відправляли мені, знаючи, яка я сладкоїжка. Майонез був рідкістю за радянських часів, а мій чоловік любив оселедець під шубою.

Advertisements        

Мама якось віддала мені баночку, але чоловік половину з’їв за один присід. Було неприємно, тому що, якщо батьки приїжджали в гості, мені було складно пояснити, чому на святковому столі немає обіцяного салату або будь-яких страв взагалі. Я розумію, що це дрібниці, але з часом вони накопичувалися і накопичувалися, і я не знала, як з ними впоратися. На цьому грунті у нас почалися постійні сварkи. Чоловік ніколи не купував продуктів замість з’їденого. Я відчувала себе дурепою, намагаючись приготувати якісь складні страви, поки мій чоловік з’їдав все так же, як і тарілку вівсянки – відразу, але без якогось ентузіазму. Ось, чому я раджу вам познайомитися з людиною і з його поведінкою в побуті перш ніж зв’язати себе з ним узами шлюбу.

Advertisements