Так, як Тетяна була з древні, свекруха постійно робила їй зауваження. Вона хотіла організувати грандіозне весілля, але пара піднесла їй неприємний сюрприз

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Селом швидkо рознеслася звістка про те, що невістка Стефанії Гаврилівни пішла з дому і забрала з собою сина. Жителі села не могли не пошкодувати її, але вони також знали, що молода дівчина нарешті поставила Стефанію на місце. Стефанія та Остап були відомі як одна з найбагатших сімей у селі, але їх надмірна жадібність часто змушувала їх виходити за межі. Вони жили в розкішному триповерховому особняку з сином, а мати Остапа жила в старому будинку по сусідству.

Вони ніколи не позичали грошей і нікому не говорили доброго слова. Стефанія завжди вважала, що «достатньо одного сина для продовження роду, і більше дітей не потрібно». Вони постійно шукали ідеальну наречену для свого сина, але в підсумку той зустрів в автобусі Тетяну, студентку місцевого університету. Вона була дівчиною зі скромної сім’ї і була п’ятою дитиною в сім’ї, але вона в той же час була дуже працьовитою і заробляла собі на життя сама. Дмитро швидkо заkохався в Тетяну, і, хоча Стефанія спочатку була проти, він вирішив піти проти волі матері і зробити їй пропозицію. Стефанія обурилася і навіть поїхала в село, щоб зробити пропозицію самій Тетяні.

Advertisements        

Жінка взяла на себе підготовку до весілля, вважаючи, що грандіозному весіллю буде заздрити все село. Вона постійно робила Тетяні зауваження, вказуючи, що їй робити і де сидіти, намагаючись виліпити з неї «леді з вищого суспільства». Однак у Тетянки і Дмитра були інші плани. Вони вирішили не влаштовувати пишного весілля і жити окремо в орендованій квартирі. Вони запевнили Стефанію, що працюють і не пропадуть без них, як вона і передбачала. Тоді Стефанія прийшла додому і виявила, що Тетяна і Дмитро зібрали речі і пішли. Пролунав дзвінок, і Тетяна подякувала свекруху по телефону за все і сказала, що вони ще будуть час від часу відвідувати її. – Мамо, – додав Дмитро, – ти живеш для себе, а не для когось іншого. Не думай, що таким чином ми остаточно віддалилися один від одного. Приїжджай до нас сама іноді.

Advertisements