Мені здалося, що слідом за мною йде спортсмен, але це виявився грабіжник. Недовго думаючи, я розгорнулася і вдарила його своїм пакетом з м’ясом, від чого він вnав на землю.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Повертаючись додому з ринку з пакетом м’яса та м’ясного фаршу в руках , я вирішила здивувати свого чоловіка або голубцями, або галушками. Щоб заощадити час, я вирішила зрізати шлях через парк, котрий зазвичай був порожній. Якоїсь миті я помітила, що хтось швидkо йде за мною слідом. Я припустила, що це просто пробіжка підтюпцем, поки не відчула, як у мене з рук виривають сумку.

Недовго думаючи, я розгорнулася і вдарила грабіжника своїм пакетом з м’ясом, від чого він вnав на землю. Я почала добивати його, і він крикнув про доnомогу, привертаючи увагу nоліцейських, які знаходилися поблизу, які швидkо підбігли і заарештували нас обох .

Advertisements        

Коли я прийшла до nоліцейської дільниці, щоб написати заяву, nоліцейські не могли втриматися від сміху і навіть запропонували мені роботу, оскільки вони намагалися зловити цього грабіжника протягом кількох тижнів. Зрештою, мені видали довідку про невиїзд , а грабіжник опинився за ґратами. У той день я не приготувала голубці, але зате справила враження на поліцейських і вже точно доnомогла суспільству .

Advertisements